Az akali meccs félbeszakadt

2024.04.02. 10:32

Istenes Bence is betalált, mégis búcsúzott az Öskü

A legjobb nyolc közé jutás volt a tét a Veszprém vármegyei labdarúgó kupában. A Pápa és a Balatonalmádi fölényes sikerrel lépett a következő körbe.

Horváth Gábor

A Balatonakali-Tihany meccs félbeszakadt, itt a hazaiak kilenc játékossal álltak fel. A vendégek 9-0-ra vezettek, s onnan már nem folytatták a találkozót.

A Balatonalmádi SE nem adott esélyt a Szentantalfának
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A pápaiak hét gólig jutottak idegenben, az almádi hatot lőtt a Szentantalfának. Nagyot csatázott egymással az Öskü és a Pét, előbbi színeiben az ismert médiaszemélyiség Istenes Bence is betalált, végül utóbbi örülhetett. A pétfürdőieknél Simon Benjamin duplázott.

A Balatonfüredi USC-Fűzfői AK meccset ma 17 órakor játsszák.

Eredmények: Nyárád-Ugod 0-2 (0-0), gólszerző: Zsirai, Kiss.

Balatonszepezd-FC Zirc 0-5 (1-1), g.: Zömbik, ill. Hegyi, Bíró 2, Kopházi, Török.

Öskü-Péti MTE 3-4 (2-3), g.: Jancsek, Istenes, Gunther, ill. Bóka, Tóth Cs., Simon 2.

Várpalotai BSK-Pápai Perutz FC 1-7 (0-2), g.: Nagy L., ill. Nagy K., Horváth T., Farkas, Hauser 3, Erdősi.

Ajka Kristály-Úrkút SK 1-3 (0-2), g.: Szabados, ill. Sáringer, Varga, Papp. Kiegyenlített játékkal indult a mérkőzés. A vendégek egy távolról elrúgott labdája közel 40 méterről behullott a hazai kapuba. Ezt követően is felváltva kerültek veszélybe a kapuk, majd egy újabb durva védelmi hibát követően növelték előnyüket az úrkútiak. A szünetet követően úgy tűnt, sikerült rendezni a sorokat a hazaiaknak, és az egyik támadásukat követően Szabados sakk-matt helyzetben szépített. Ezt követően újabb ajkai labdavesztés után alakult ki a végeredmény.

Jók: Szabó, Szabados, Magyar, ill. Král, Papp, Lang. Tudósított: Havasfalvi Lajos.

Balatonalmádi SE-Szentantalfa 6-0 (3-0), g.: Ács, Horváth B., Kovács N., Piri, Jánó, Nagy Á. Kiállítva: Magasi (Szentantalfa, 36.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!