Kézilabda NB I

2024.04.12. 08:45

Szokatlan időpontban játszik a Telekom Veszprém

Szombaton a Ferencvárossal, hétfőn a Balatonfüreddel találkozik a Telekom Veszprém a kézilabda-élvonalban.

Horváth Gábor

A következő szűk egy hétben három meccset is „ledarál” az Aalborg elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőre készülő Telekom Veszprém. 

Remek formában vannak a veszprémi kézilabdázók
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A bakonyiak április 13-án, szombaton a Ferencváros vendégei lesznek az NB I-ben, szokatlan időpontban, hétfőn a Balatonfüredi KSE csapatát fogadják, mind a két találkozó 18 órakor kezdődik. Április 19-én, pénteken, még a bajnoki alapszakaszban a Szeged látogat a Veszprém Arénába. Ezt követően tud gőzerővel a Bajnokok Ligájára összepontosítani a Veszprém, amely a dán Aalborg Handbold alakulatával vív párharcot a kölni négyes döntőbe kerülésért. Az első mérkőzést Veszprémben rendezik április 25-én, a visszavágó pedig május 1-én lesz.

A bakonyiak remek formának örvendek: a március eleji Magdeburg elleni hazai vereséget követő mind a hét meccsüket megnyerték, a bajnoki és kupasikerek mellett simán ütötték ki a BL-ből legnagyobb honi riválisukat, a Szegedet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!