Diákolimpia

2024.05.22. 10:52

A döntőig menetelt a füredi Református

Ezüstérmet szerzett a Balatonfüredi Református Általános Iskola és Óvoda csapata a labdarúgó diákolimpia országos döntőjében.

Horváth Gábor

A II. korcsoportos országos finálénak Kaposvár adott otthont. A balatonfürediek a 20 csapatos döntőben legyőzték hatvani és kaposvári ellenfelüket, majd döntetlent játszottak egy budapesti riválissal. A folytatásban a nagykanizsaiaknál, a kozármislenyieknél és a szentesieknél is jobbnak bizonyult a Református, amely csak a fináléban maradt alul. Az utolsó meccs szoros volt, csak egy gólt hozott, az aranyérmet a fővárosi Gloriett Sportiskolai Általános Iskola együttese nyerte meg.

A balatonfürediek (balra) minden dicséretet megérdemelnek, remekül teljesítettek Kaposváron Fotó: Magyar Diáksport Szövetség

A fürediek minden dicséretet megérdemelnek, fantasztikus eredményt értek el. A csapat névsora: Varga Benedek, Kicsák Bence Tamás, Törteli Bence Zalán, Rojtos Ábel, Novák Áron, Várady-Fandl Áron, Máhl Zsombor, Vizkelety Tamás. Felkészítő tanárok: Szmik György, Rojtos Norbert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!