Labdarúgás

2024.05.17. 13:55

Az utolsó veszprémi focimeccs Pápán

Szezonbeli utolsó hazai bajnoki mérkőzését játssza a Veszprém vasárnap a labdarúgó NB III-ban. A bakonyiak a Kelen SC-t fogadják, a Balatonfüredi FC idegenben szerepel a játéknapon.

Horváth Gábor

A veszprémiek vasárnap még a Perutz Stadionban szerepelnek, de hamarosan visszatérhetnek eredeti otthonukba Fotó: Haraszti Gábor

Az utolsó előtti forduló következik a labdarúgó NB III-ban. Az északnyugati csoportban a Veszprém Pápán játszik, ha minden igaz utoljára, ugyanis a következő szezonban (jókora csúszással) visszatér a csapat a bakonyi vármegyeszékhelyre. Pető Tamás legénységének vendége a Kelen SC lesz. A Veszprém az előző körben alulmaradt a III. Ker. TVE csapatával szemben és lecsúszott a negyedik helyre, a címvédő hátránya négy pont az éllovas Tatabánya, egy pont a második III. Ker. TVE és a harmadik Bicske mögött. A Kelen 11. a tabellán.

A 12. Balatonfüredi FC tartós hullámvölgybe került, a fürediek az előző három bajnokijukat elveszítették, ráadásul úgy, hogy 14 gólt kaptak és csak kettőt rúgtak. A BFC a remek formában lévő III. Ker. TVE otthonába látogat a 29. fordulóban.

A veszprémiek és a fürediek meccse egyaránt vasárnap 17 órakor kezdődik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!