Vármegyei labdarúgás

2024.05.19. 07:08

Bajnok lett az Öskü! (képgaléria, videó)

A Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság II. osztályában a Gostech PV Öskü FC hazai pályán biztosította be a bajnoki címét a Taliándörögd ellen. Istenes Bencéék semmit sem hagytak a véletlenre, és alaposan megszórták ellenfelüket.

Balogh Dávid

Az ösküiek már a kezdő sípszót követően nagy elánnal rohamoztak, és a 13. minutumban már 3-0 szerepelt az eredményjelzőn. A folytatásban is szinte csak a taliándörögdi kapu előtt folyt a játék, azonban hol a kapufa, hol pedig Varga József bravúrjainak köszönhetően tartotta magát a dörögdi együttes. A szünetig még így is növelni tudták előnyüket a szép focit játszó hazaiak. Pihenőre 5-0-s részeredménnyel vonulhattak a felek.

A szurkolókkal ünnepelték meg a bajnoki címet a labdarúgók
Fotó: Nagy Lajos/Napló

A második játékrészben aztán kinyílt az olló, és folyamatos gólokkal ajándékozták meg a hazaiak a szépszámú nézőközönséget. A vendég védelmi vonal tehetetlen volt az ösküi támadások ellen, végül pedig 16-0-s végeredmény született. Az Öskü ezzel a győzelemmel beérhetetlen előnyre tett szert a Balatonszepezddel szemben, és megnyerték a bajnokságot.

A lefújást követően hatalmas ünnep vette kezdetét az ösküi létesítményben, és közösen ünnepelték meg a játékosok a szurkolókkal a bajnoki címet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!