Telekom Veszprém

2024.05.25. 06:48

Érzelmes, könnyes búcsú a távozó triótól (galéria, videó)

A Szeged elleni mérkőzést követően búcsúztatta el a házigazda klub idény végén távozó játékosait. Három közönségkedvencet ünnepelt az aréna közönsége.

Horváth Gábor

Kentin Mahé volt az egyik búcsúzó, a francia igazi közönségkedvencként távozik Veszprémből

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Az egyiptomi Jahja Omar 2019 óta erősítette a veszprémieket, egy bajnoki címet nyert, négy Magyar Kupa elsőséget ünnepelhetett a balkezes átlövő, aki a Paris SG játékosa lesz.

Kentin Mahé 2018-ban igazolt a királynék városába és a bakonyi tábor nagy kedvence lett. Kétszer lett bajnok, négyszer Magyar Kupa-első. A francia olimpiai-, világ- és Európa-bajnok visszatér Németországba.

Andreas Nilsson csapakapitányként int búcsút Veszprémnek. A saját hazájába visszaköltöző svéd beállós 10 évet töltött a Telekom kötelékében, s ez idő alatt ötször ünnepelhetett bajnoki aranyat, nyolcszor kupasikert. Kétszer is szerepelt Bajnokok Ligája döntőjében.

A játékosokat Nagy László sportigazgató köszöntötte és a szurkolói egyesület is elbúcsúzott tőlük.

Az ünnepeltekről kisfilmeket vetítettek, majd ők is szóltak a közönséghez. Ez volt az a meccs, amely után a szurkolók a helyükön maradtak, szinte mindenki kíváncsi volt a találkozót követő eseményre, nem ürültek ki a lelátók. Ha beigazolódik a papírforma, akkor ez volt az utolsó mérkőzés a Veszprém Arénában ebben az idényben. Amennyiben nyer szerdán a Telekom Szegeden, márpedig erre minden esély megvan, akkor megvédi bajnoki címét.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!