Kórházba került a szegedi játékos

2024.05.25. 07:28

Ijesztő jelenetek, de mit csináltak a játékvezetők?

A Telekom Veszprém – OTP Bank-Pick Szeged kézilabda bajnoki döntő első mérkőzése sima hazai sikert hozott, de azért nem volt „puha” a derbi, a Tisza-partiak irányítóját például kórházba kellett vinni.

Horváth Gábor

Dean Bombac nagy ütést kapott, de Ligetvári Patrik nem volt szabálytalan

Fotó: FULOP ILDIKO

Az összecsapás elején történt, hogy Dejan Bombac és Ligetvári Patrik ütköztek egymással, egészen pontosan a szlovén irányító feje a veszprémi védekezőspecialista vállával. Bombac elterült a földön, mozdulatlanul feküdt, és úgy tűnt, az eszméletét is elveszítette. Furcsa volt, hogy a játékvezetők nem nézték meg a szlovént, hanem egyből lefutottak videózni az esetet. A földön fekvő Bombachoz a veszprémiek kapusa, Rodrigo Corrales ment oda először, majd érzékelve, hogy nagyobb baj is lehet, orvosi segítségért integetett. Szerencsére az gyorsan jött és a szlovén a saját lábán, a sportszerű közönség tapsa mellett hagyta el a pályát. Bombac az öltözőbe ment, és információink szerint a kórházba vitték kivizsgálásra. Az esetet nem szankcionálták, Ligetvári nem volt szabálytalan.

Fotó: Fülöp Ildikó
Fotó: Fülöp Ildikó

 

Fotó: Fülöp Ildikó

Még az első félidőben történt Ludovic Fabregas és Borut Mackovsek vétlen ütközése, Fabregas ennek következményeként később egy nagy kötéssel a fején tért vissza a pályára.

A Veszprém 35-28-ra nyert, az egyik fél második sikeréig tartó párharc következő meccsét szerdán játsszák Szegeden.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!