Megújult a Tanácsterem

2024.06.08. 11:57

Új otthonra leltek a dartsosok

Közösségi összefogással megújult és új funkcióval bővült a Veszprémi Városi Stadion tanácsterme, ahol új otthonra talált a VEDAC dartsszakosztálya.

Veol.hu

A sportlétesítmény bérlői és az üzemeltető VKSZ Zrt. közös gondolkodását tettek követték, támogatók és önkéntesek bevonásával megújult a korábban is közösségi térként szolgáló tanácsterem. Festés, villanyszerelés, burkolat- és árnyékolócsere szerepelt a felújítási munkálatok között, valamint öt dartstábla került fel a terem egyik falára, aminek köszönhetően a VEDAC dartsszakosztálya rendszeres edzéseket és versenyeket tud tartani.

A VEDAC mellett a Veszprém Vármegyei Kézilabda Szövetség, az MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatósága és a Dobogó büfét üzemeltető C-edge Kft. vállalta a felújítás oroszlánrészét, de több magánszemély – Oláh Mátyás és Petróczi Péter – is támogatta a projektet, a villanyszerelést Perényi András végezte.

Öt dartstábla került fel a terem egyik falára
Fotó: VEDAC

A tanácsterem megőrzi eredeti funkcióját, a jövőben is közgyűlések, értekezletek, oktatások, tanácskozások helyszíne lesz, a VEDAC dartsosai pedig rendszeres programjaikkal töltik meg a termet.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában