Hírek

2006.06.22. 22:00

Lassabbá válhataz ügyintézés

<b>Új gépjármû-igazgatási számítógépes program</b>

Mórocz Zsolt

Errõl Wolf Zsuzsanna, a veszprémi okmányiroda vezetõje tájékoztatta lapunkat. Elmondta, a jelzett idõponttól új számítógépes programot használnak majd a gépjármûvekkel kapcsolatos ügyintézésnél. Az átállást egy nap alatt valósítják meg, azaz a tíz éven keresztül használt program helyett július 3-án reggeltõl az újjal dolgoznak. Ez feltehetõleg önmagában is lelassíthatja az ügyintézést, mivel a dolgozók még nem tudják olyan gyorsan kezelni, mint a korábbit. Emellett rendszerhibák is elõfordulhatnak, ami miatt viszont rövidebb-hosszabb idõre le kell állítani a számítógépes hálózatot. Azzal is számolni kell, hogy az okmányirodák a sorszámkiadást is korlátozzák, tehát elõfordulhat, hogy az ügyfelet arra kérik, jöjjön vissza egy másik napon. Az irodavezetõ az ügyfelek megértését kéri.
Az új programot az egész országban bevezetik, tehát július 3-án nem csupán Veszprémben, hanem minden okmányirodában ezzel a nehézséggel kell majd számolni - húzta alá Wolf Zsuzsanna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!