Hírek

2006.07.04. 02:29

Gépkocsitis loptak

Egy látszólag elhagyott, nyitott ajtajú Mitsubishi Lancerre figyelt fel május köze-pén a város külterületén egy gombázó férfi. Értesítette a rendőröke ...

Mórocz Zsolt

Egy látszólag elhagyott, nyitott ajtajú Mitsubishi Lancerre figyelt fel május köze-pén a város külterületén egy gombázó férfi. Értesítette a rendőröket, azok meg a tulajdonost, aki akkor döbbent rá, hogy nem áll a háza előtt az értékes kocsi. Mint azt Nagy József alezredes, az ajkai kapitányság bűnügyi osztályának vezetője elmondta, kollégái éppen a helyszíni szemlét tartották, amikor a közelben megjelent motorral két fiatal. Zavarba jöttek, amikor arra a kérdésre kellett volna felelniük, hogy miért jártak éppen arra. A kapitányságon történt elszámoltatásukkor beismerték, hogy ők lopták el a japán kocsit - alkatrésznek vitték volna haza ugyanilyen márkájú kocsijukhoz. Ezenkívül tavaly szemet vetettek egy Mazdára. Ez év januárjában egy SEAT-tal, hetekkel később egy Daewoo Kalosszal, majd egy Suzuki Ignisszel nem boldogultak. Házkutatáskor mindkettőjüknél, illetve harmadik társuknál is bűncselekményből származó tárgyak kerültek elő. Mindhárom fiatal szabadlábon védekezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!