Hírek

2006.07.03. 02:25

Imatermet szenteltek

A Támasz idősek otthona és panzió várhatóan augusztus közepén nyitja meg kapuit. Az egykori Nike Szálló épületében a tervek szerint ötven gondozottat ...

Mórocz Zsolt

A Támasz idősek otthona és panzió várhatóan augusztus közepén nyitja meg kapuit. Az egykori Nike Szálló épületében a tervek szerint ötven gondozottat látnak majd el. Az intézmény vezetője, Gondos Anikó lapunknak elmondta egy főnővér, tizen- két ápoló, egy mentálhigiénés szakember és egy foglalkoztatásért felelős népművész dolgozik a jövőben náluk. Még az ingatlan belső átalakítása folyik, a nyár végére azonban valószínűleg teljesen be tudnak költözni az idősek az új fűzfői otthonba. A tegnapi eseményen az egyházak képviselői felszentelték az intézmény ökumenikus imatermét, amely ezentúl a város református gyülekezetének is az otthona lesz. Az avatáson Isó Zoltán evangélikus lelkész, Steinbach József református lelkipásztor és Szécsi Ferenc katolikus plébános szólt az egybegyűltekhez. Az ünnepségen a városi vegyes kar énekelt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!