Hírek

2008.01.25. 03:28

Szemtanúkat keresnek

Berhida (ma) - Tavaly decemberben cserbenhagyásos balesetben egy 81 éves helybeli férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A szemtanúkat keresik.

Mátételki András

Tavaly december 12-én 14.30 óra körül a Kossuth utcában, a posta előtti útszakaszon ismeretlen személy az általa vezetett Lada 2105 vagy 2107 típusú, meggypiros vagy bordó színű kocsijával elütötte az előtte az úttesten kerékpárral közlekedő 81 éves helyi lakos férfit. Az ismeretlen személy a helyszínről megállás nélkül elhajtott, nem győződött meg arról, hogy a baleset során történt-e személyi sérülés. A kocka Lada első szélvédője berepedt, az egyik ablaktörlő lapát, valamint a motorháztető szellőzőrácsaira szerelt feke- te színű, műanyag légterelő idom letört. A nyomozás adatai alapján a Ladában két fiatalember ült. A baleset helyszínén tartózkodott egy 25 év körüli fiatalember egy babakocsit toló fiatal hölggyel. A fiatalember segítette fel a sértettet, látta a balesetet, és látásból ismerte a Ladában ülő személyeket, azonban a rend-őrség kiérkezése előtt távozott a helyszínről. A veszprémi rendőrkapitányság várja a fiatalember, illetve mindazok jelentkezését, akik érdemleges információval rendelkeznek. A bejelentéseket a 88/428-022/11-29-es telefonszámon vagy személyesen a veszprémi rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztál- yán várják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!