Hírek

2009.09.08. 02:28

Régi elnök, régi bizalom

Veszprém - A vadászkamarai küldettek teljes mellszélességgel sorakoztak fel a vezetés mögött, bizalmukról biztosították Pap Gyula régi-új elnököt is.

Tremmer Tamás

Minden választási időszakban érezhető némi izgalom, így volt ez a vadászkamara életében ugyancsak. A szervezet három héttel ezelőtt tartotta küldöttválasztó értekezletét, ennek kapcsán - értelemszerűen - különféle nézetek, vélemények kerültek felszínre. Az ott megválasztott 63 küldöttön volt a sor, hogy az elmúlt hétvégi tisztújító küldöttértekezleten állást foglaljanak személyi kérdésekben. Úgy kellett választaniuk, hogy az elnökség a megye vadásztársadalmát egységesen tudja képviselni. 

Ha korábban voltak is másféle hangok, a küldöttértekezlet résztvevői teljes mellszélességgel támogatták a jelölteket. Ennek megfelelően újraválasztották Pap Gyula (Pápa) elnököt. Hivatásos vadász alelnök Szekrényes Tamás (Balatonfüred), sportvadász alelnök dr. Lukács Attila (Pápa) lett. Elnökségi tagként számítanak Máhl Ferenc (Olaszfalu) és Szombati József (Nagyvázsony) munkájára. A felügyelőbizottság elnökének Takács Józsefet (Lovászpatona), a vadgazdálkodási bizottság elnökének Schumacher Istvánt (Veszprém), az etikai bizottság elnökének Kelemen Ferencet (Pápa) választották. A Veszprém Megyei Vadászkamara az országos küldöttértekezleten négy hivatásos és nyolc sportvadásszal képviselteti magát, az ő személyükről is döntöttek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!