Hírek

2010.10.04. 10:21

A megyeelhagyók polgármesterei

Bakonyszentlászló - A Veszprém megyéről leszakadt és Győr- Moson-Sopronhoz csatlakozott településeken több olvasónk is hűséges maradt a Naplóhoz. Ők kérték, annak ellenére, hogy már nem Veszprém megyeiek, mégis írjuk meg, ki nyerte a helyhatósági választásokat az ő településeiken is.

Tremmer Tamás

A rendszerváltás követően Veszprém megyét három körben összesen 11 település hagyta el, mindannyian a szomszédos Győr-Moson- Sopron megyéhez csatlakoztak. Ezeken a településeken az alábbiakat választották meg a polgármesteri posztra: Bakonygyiróton Léhner Dezső Mátyást,  Bakonypéterden Bolla Tündét, Bakonyszentlászlón Sebestyén Vincét, Csikvándon Kozma Tibort,  Fenyőfőn ifj. Klauz Dezsőt,  Gyarmaton Szabados Pétert, Láziban Makkné Somjai Nórát,  Romándon Müller Gábort, Sikátorban Vighné Kemény Terézt, Szerecsenyben Bolla Gyulát,  Veszprémvarsányban Németh Csaba Kálmánt.
Mindannyian független jelöltként kerültek a polgármesteri posztra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!