Hírek

2011.01.19. 18:49

Hűvösvölgyi Ildikóval ünnepelték a kultúrát Tapolcán

Tapolca - A kaleidoszkóp egy olyan optikai játék, amelyben néhány szimmetrikusan elhelyezett tükör megsokszorozza a csőben lévő apró, csillogó, színes tárgyak képét. A szemlélő elő táruló kép a kaleidoszkóp forgatásával állandóan változik, amely így mindig más és más látványt nyújt.

Szijártó János

Ehhez a kedves  és minden gyermek számára örök élményt jelentő eszközhöz hasonlította a kultúra, a költészet csodálatos, ezerarcú világát  Hűvösvölgyi Ildikó színművész  szerdán, Kaleidoszkóp címmel bemutatott  irodalmi estjén. A tapolcai Tamási Áron Művelődési Központba sokakat vonzott  a magyar kultúra napja alkalmából megrendezett est, őket a színművésznő köszöntötte kedves szavakkal.  Hangsúlyozta, hogy néha az  irodalomba  és a költészetbe is mélyen bele kell nézni ahhoz, hogy láthassuk a  csodát. 

Az irodalmi  estet remekül egészítette ki  Szabó Gyula énekes-gitáros előadóművész több alkalomal is  hibátlanul megszólaló  produkcikója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!