Hírek

2011.01.30. 19:16

Vaskó Tímea díjazott lett

Budapest - Az Alpok-Adria szépségverseny magyarországi döntőjében az internetes szavazás alapján a közönségdíjat a veszprémi Vaskó Tímea vehette át, aki a Napló szépe tavalyi versenyén bekerült az első tíz helyzett közé.

Munkatársainktól

A verseny országos döntőjébe azok kerülhettek be, akik megnyerték a megyei elődöntőket. Mivel megyénkben ilyen fordulót nem rendeztek, ezért a szervezők a Napló szépei közül választották ki azt az igen csinos és egyben szerencsés hölgyet, aki az országos döntőn részt vehetett. Így került a hétvégi versenyre Budapestre Vaskó Tímea, és nyerte el az internetes szavazáson a közönségdíjat.

Az Alpok-Adria szépségversenyt 1988-ban hívta életre olasz licenctulajdonosa. Magyarország 2001-ben kapcsolódott be a versenysorozatba. Ma már kilenc ország, Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia, San Marino és Magyarország legszebb lányai versenyeznek a kitüntető címért. Az idei magyarországi döntőt szombaton este Budapesten, a Moulin Rouge-ban rendezték meg.

Az oldott hangulatról az X-faktor győztese, Vastag Csaba gondoskodott.

A korona Barta Zsanett fejére került. A szépség Jász-Nagykun-Szolnok megyét képviselte. Első udvarhölgye a budapesti Botos Zsófia lett, második udvarhölgye pedig Jónás Anna Komárom-Esztergom megyéből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!