Hírek

2011.02.20. 19:04

Leverték az aknafedelet

Veszprém - Az Egry utcában lakó Szabó László hívta fel a figyelmünket arra, hogy hosszú ideje nem pótolja a szolgáltató a vízelzáró aknafedőt a járda és az úttest között. Ezért ő egy falappal és egy kisebb betontömbbel lefedte, mielőtt még valaki belelépne a közel fél méter mély lyukba.

Munkatársainktól

Olvasónk elmesélte, hogy február elsején csőtörés volt a 29-es ház előtt, ezért a vízművesek próbáltak hozzáférni az elzáróhoz, de ez nem sikerült, mert odafagyott a fedlap. Ő javasolta nekik, hogy melegítsék fel, de nem hallgattak rá, hanem szétverték. Egy hete a vízleolvasó ígéretet tett, majd beszól a központba, hogy pótolják az öntöttvas fedlapot, ám azóta sem történt semmi.
 
Kugler Gyula, a Bakonykarszt Zrt. vezérigazgatója megkeresésünk után késlekedés nélkül utánanézetett a problémának, és munkatársai azonnal kijavították a hibát. A föld alatti tűzcsapszekrény fedele törött el, amikor csőtörés után légtelenítették a rendszert. A vezérigazgató kérdésünkre elmondta: olvasónk a diszpécserhez nem jelentette be a hibát, a vízóra-leolvasóval viszont tisztázzák, milyen hiba okozta a kommunikációs zavart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!