Hírek

2011.02.20. 11:52

Mezkülönlegességek, különleges focisták

Várpalota - A Retro Étteremben nyitott kuriózum kiállítást futball-mezekből a Pannon Várszínház.

Németh F. Bernadett

A sportfelsők olyan Bajnokok Ligája, illetve válogatott mérkőzésekről származnak, ahol a Puhl Sándor, Bozóky Imre, Hamar László volt a játékvezető. Az egyedi darabokat, relikviákat Hamar László először adta kölcsön a kiállításra. Az egyik legkülönlegesebb darab Del Pieronak, a Juventus játékosának saját meze, melyet a játékvezetőnek ajándékozott egy sikeres BL mérkőzést követően. A kiállítást szombaton láthatta a közönség, amikor a Pannon Várszínház az Aranycsapat című darabot játszotta (az előadás díszvendége volt Détári Lajos egykori világklasszis futballista is) s még egyszer tekintheti meg, február 25-én 19 órától, amikor a Pécsi Harmadik Színház a nagysikerű Sóska, sültkrumpli című eladását mutatja be a Retroban. 

 



A kiváló vígjáték meccsek előtt, után, illetve azok szüneteiben az öltözőben játszódik, bemutatva mindazt, ami a magyar futball kulisszái mögött történik. Erre az előadásra szintén egykori neves játékosokat, illetve játékvezetőket várnak, akikkel a függöny legördülését követően találkozhat a közönség. Az előadásra Veszprém busz indul, mely a végén visszaszállítja a megyeszékhelyre a nézőket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!