Hírek

2011.10.08. 07:26

Kié a legszebb gyerekmosoly?

Veszprém - Lapunk gyermekmosoly-pályázatára közel 50 ezer szavazat érkezett. A díjakat október 14-én 14 órakor adjuk át a balatonfűzfői bobpálya éttermében.

Barták Péter

A nyár vége óta tartó sorozatunkra több száz pályázat érkezett. Az ezek közül kiválasztott 75 kisgyermek fotóit mutattuk be a Napló hasábjain, valamint az internetes változatunkban, ahova rajtuk kívül valamennyi beküldött kép felkerült.  A legszebb gyermekmosolyra szavazni a lapból kivágott szelvényeken, az interneten, telefonon és sms-ben is lehetett.

Rengetegen éltek is a lehetőséggel. Csaknem 22 ezer Naplóból kivágott, kitöltött szelvény érkezett a szerkesztőség veszprémi címére, és ennél is többen  szavaztak az interneten.

A díjátadó ünnepségünket október 14-én 14 órakor tartjuk Balatonfűzfőn, a Balatoni Bob Szabadidőpark éttermében (Balatonfűzfő, Uszoda u. 2.), ahol átadjuk a három legtöbb szavazatot kapott gyermek díjait. A nyertesek szüleit a díjátadó ünnepségről külön értesítjük.

A legtöbb szavazatot elért kisgyermek egyébként több mint nyolcezer szavazattal szerezte meg az első helyet, a második helyezett közel háromezer szavazatot ért el, míg a harmadik helyezéshez mintegy kétezer-ötszáz szavazat volt szükséges. A pályázatot jövőre ismét megrendezzük.

Még utoljára nézze meg a versenyen indult gyermekmosolyokat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!