Hírek

2012.01.06. 16:05

A Fidesz sajnálatát fejezi ki

Veszprém - A Fidesz Veszprémi Városi Szervezete is sajnálatát és őszinte részvétét fejezte ki a magát szíven szúró polgártárs halála miatt.

Balla Emőke

Némedi Lajos, a Fidesz veszprémi csoportjának alelnöke a  Veszprém Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatósága előtt tartott pénteki sajtótájékoztatón hangsúlyozta: hívő és humanista emberként úgy gondolja, semmilyen probléma megoldásának nem lehet eszköze az öngyilkosság. Hozzátette: egy 2007-ben, Gyurcsány Ferenc kormányzása idején elfogadott törvény végrehajtása keretében történt az elhunyt ember egészségi állapotának felülvizsgálata. Azt a törvényt Veszprém megye valamennyi szocialista országgyűlési képviselője megszavazta, ellentétben dr. Kovács Zoltán és dr. Navracsics Tibor országgyűlési képviselőkkel, akik arra a törvényre nemmel szavaztak. Első és másodfokú eljárás keretében születnek döntések, van jogi lehetőség a másodfokú döntések bírósági felülvizsgálatára. Elhunyt állampolgártársunk a bírósági felülvizsgálatot sajnos nem kezdeményezte.

Némedi Lajos döbbenetesnek tartja, hogy az a volt országgyűlési képviselő, aki szocialista képviselőként igennel szavazott a 2007. évi törvényre, vádolja a jelenlegi kormányt és politikai tőkét kovácsol egy ember értelmetlen halálából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!