Hírek

2012.01.18. 18:24

Feljelentés a luxusút miatt

Veszprém/Pécs - Két litéri jobbikos pártaktivista feljelentése nyomán a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányaság nyomozást rendelt el a közpénzből fizetett azori utazás miatt.

Halmos György

A nagy sajtóvisszhangot kiváltó ügyben Soós Gábor, a Jobbik litéri tagja, választókerületi szervező és Igrinyi Zsolt, a párt litéri elnöke még tavaly december 13-án tett feljelentést Veszprémben, mert az utazást közpénzből finanszírozták. Mint arról decemberben beszámoltunk, tizenkét megyei közgyűlési vezető november végén részt vett az Európai Régiók Gyűlésén, a négyezer kilométerre lévő Azori-szigeteken. Közöttük volt a Veszprém megyei közgyűlés alelnöke is, Kovács Norbert.

Soós Gábor elmondta, hogy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és okirat-hamisítás miatt tettek feljelentést ismeretlen tettes ellen Veszprémben, de a főkapitányság elfogultságot jelentett be. Így került az ügy Pécsre, ahol a közeljövőben  tanúként meghallgatják, ahová már az ügyben beszerzett dokumentumokat is viszi.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!