Hírek

2012.05.02. 08:59

Renato Sulic nyílt levele

A Pick Szeged kézilabda-együttese sportszerűtlen viselkedését feljelentette a fegyelmi bizottságnál a veszprémiek beállósát, Renato Sulicot. A kiváló beállós a kupadöntő utáni eseménnyel kapcsolatban szólalt meg.

Napló Online

"Tisztelt Fegyelmi Bizottság, Tisztelt Szegedi Szurkolók, Tisztelt Sporttársak!
 
A Pick Szeged – MKB Veszprém KC Magyar Kupa-döntőn történtekkel kapcsolatosan az alábbiakat szeretném elmondani:
 
A 2012. évi Magyar Kupa döntője fantasztikus mérkőzés volt, hiszen csak az utolsó pillanatban tudtunk nyerni a kiválóan játszó Pick Szeged csapata ellen.
 
Talán emiatt volt, hogy a döntő lefújását követően a feszültség oldódása a szokásosnál erősebb reakciókat váltott ki belőlem is.
 
A mérkőzés lefújása után az ilyenkor szokásos pezsgőbontást követően a kezemben tartott üvegből többek között a szegedi szurkolók felé is locsoltam.
 
Szeretném hangsúlyozni, hogy ezzel a rivális csapat szurkolóit semmilyen módon megbántani és különösen provokálni nem akartam.
 
Ha a megnyilvánulásom félreérthető volt, ez esetben a Pick Szeged szurkolóitól elnézést kérek.
 
Hamarosan kezdődik a magyar bajnoki döntő és szívből kívánom, hogy hasonlóan színvonalas mérkőzéseken dőljön el a mindkét csapat számára nagyon fontos magyar bajnokság első helye.
 
Üdvözlettel és tisztelettel:
Renato Sulic"

forrás: mkbveszprem.eu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!