Hírek

2012.06.27. 16:36

A Quimby-hétvégéről

A szervezők levele a veszprémi lakókhoz:

Napló Online

"Tisztelt veszprémiek!

Elnézésüket kell kérnünk, amiért június 15-én rendezvényünkkel sokaknak okoztunk nyugtalan, hangos órákat, csaknem éjfélig.

Ismerik intézményünket, rendezvényeinket. Sok veszprémi lakosnak okoznak örömöt az általunk szervezett kulturális alkalmak. Ezért vagyunk. Önökért vagyunk.

Épp ezért keserít el bennünket a tudat, hogy ilyen kényelmetlenséget okoztunk önöknek.

A város kulturális életének minden szférájában teret szeretnénk hódítani. A 15-én rendezett Quimby-hétvége helyszínén ilyen volumenű rendezvényt még senki sem szervezett, így nem volt erről tapasztalata senkinek. A völgy szerencsétlen módon terelte a hangot. Tanulságként szolgált ez nem csak nekünk, de más szervezőknek is. Sajnálatos módon ismét mi voltunk egy új helyszínen az elsők a szervezők közt, és presztízsveszteségként éltük meg a tapasztaltakat. Néhányszor már szerveztünk családi, irodalmi és gyermekrendezvényeket ezen a helyszínen. A gyönyörű környezet, a park rendkívüli hátteret nyújt ezekhez az eseményekhez. Tökéletes az ilyen "csendesebb" programokhoz.

A második napon nem akartunk kellemetlenséget okozni, így zárt helyen rendeztük a többi koncertet. Köszönjük a türelmét azoknak a nézőinknek, akik a hely szűke és a hőség ellenére is kitartottak mellettünk. Egyúttal köszönjük a közreműködőknek, hogy ilyen együttműködők voltak.

Szeretjük a kultúrát, a városunkat és a lakóit, megbecsüljük az otthon kultúráját is. Sajnáljuk, hogy megzavartuk azt. Próbálunk megfelelni mindenkinek. Néha azonban nem sikerül ez maradéktalanul.

Bízzanak bennünk. Osszák meg véleményeiket továbbra is velünk. Építsük együtt a város kulturális életét, úgy, hogy megfelelhessünk mindenkinek. Mert ezért van a Városi Művelődési Központ és a könyvtárai.

Valóban örülünk a dicséretnek, mert ebből táplálkozunk, így köszönjük városunkból és az ország számos pontjáról érkezett pozitív visszajelzéseket. De valóban meghalljuk a kritikákat, és valódi veszteségként éljük meg azt, ha csalódást okozunk, pedig újat akartunk alkotni."

A szervezők

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!