Hírek

2012.10.12. 09:04

Balatonfüred: rangadóval kitörni a hullámvölgyből

Balatonfüred, Pápa - A második helyezettet látja ma vendégül a listavezető Balatonfüred a labdarúgó NB III Bakony csoportjának kilencedik fordulójában.

Horváth Gábor

Fantasztikus szezonrajt után torpant meg a Füred, amely előző két mérkőzésén egyaránt 1:0-ás vereséget szenvedett. Előtte hatszor nyert, így még mindig vezeti a tabellát, a Balaton-partiak ma az időközben második helyre felkapaszkodó Andráshidát fogadják. A különbség két pont. Pető Tamás edző: Az előző két fordulóban sok volt a hiányzónk és bátran kijelenthető, hogy akik helyettük játszottak, alkalmatlanok a nagyobb célok elérésére. Persze nincs nagy probléma, még mindig mi vagyunk az elsők és újra az alapcsapatunkkal állunk ki. Vetélytársunk egységességét mutatja, hogy megye I-es feljutóként az élmezőnyben vannak, masszív, kemény csapat lesz az ellenfelünk, de céljaink nem változtak. (Kezdés: szombat, 14.30) Pápa IISárvár Egy vereség és egy döntetlen után ismét győzelemre tör a pápaiak második számú labdarúgócsapata. A Lombard II és a Sárvár között mindössze három pont a különbség, előbbi a tizedik, utóbbi a hatodik helyről várja a fordulót. Nagy Mihály edző: Három éve nyúzzuk egymást a Sárvárral, az eddigi hat mérkőzésből mindössze egyet tudtunk megnyerni. Ellenfelünk jelentősen erősödött, de bízom benne, hogy tudjuk hozni a mérkőzést. (Kezdés: vasárnap, 14.00)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!