Hírek

2012.10.11. 14:33

Óriási energiákról beszélnek - Változások az emberiség történetében?

Veszprém - Az idei év októbere különleges. Az asztrológusok, számmisztikusok és különféle sprituális tanítók szerint óriási változások várhatók ebben a hónapban, melyek mindent megmozgatnak. Hogy kit milyen területen érint az energiaváltás, az helyenként, egyénenként változó, egy azonban bizonyos semmi nem marad a régi.

G. Takács Mária

Jelenkorunk világszemléleti irányzatai közül sokak asztrológusok, számmisztikusok, tarot-kártya ismerői számára a világegyetem egységes egész, és ebben az egységben minden létező bizonyos energiát képvisel. Tudományosan bizonyították, hogy a világegyetem egy adott frekvencián rezeg, amit személyesen is megtapasztalhatunk egy televíziós adáskimaradás alkalmával, amikor a képernyőn a fekete-szürke pontok rezgését kellemetlen zúgás kíséri. Nos, ilyenkor a nagy teljesítményű rádióteleszkópok az univerzum rezgését hozzák a képernyőre. Ebben a minden mindennel összefügg világban természetesen ezen a frekvencián rezeg minden létező, a Föld és minden élőlénye, valamint az összes bolygó, melyeknek energiái folyamatos kölcsönhatást gyakorolnak egymásra és ránk. Az asztrológusok számításai szerint az emberiség történetének nagy sorsfordulói is visszavezethetők bizonyos bolygó-együttállásokra, adott bolygók helyzetére, ami meghatározott energiákat jelent.

Jelenleg is jócskán benne vagyunk az új energiában, ez év október hónapja ilyen szempontból különleges. Az egyik internetes portál szerint október 5-én a Szaturnusz bolygó belépett a Skorpió csillagképbe, amivel bekövetkezett az év legfontosabb asztrológiai eseménye a Szaturnusz és a Plútó uralmi cseréje. Mivel az uralmi cserék az emberiség fejlődésének jelentősebb állomását jelzik, ezért kivétel nélkül mindig egy szebb és jobb világ kezdetét jelentik. Vagyis elkerülhetetlen a globális változás, de úgy is fogalmazhatunk, hogy a kicsikből lesznek a nagyok és fordítva.

- Püthagorasz megállapította, a világot a számok kormányozzák - mondja Tóth Ildikó veszprémi számmisztikus, sorselemző. - Mindezekkel összhangban a számok alapján is igazolható a változás, mivel a számoknak is saját energiájuk van. A Tarot-számmisztika szerint az október a hetes szám energiájában telik, ráadásul ebben az évben két ciklusban is hetes energiájú napokra számíthatunk. A 7 isteni szám, ami arra ösztönöz bennünket, hogy nagyobb figyelmet fordítsunk a lelki fejlődésünkre, jobban oda kell figyelnünk a belső hangra, mert a helyes út felismerése a tét. A hetes szám energiáját tekintve átjáró a magasabb spirituális létezésbe. A 3-as a női, az isteni energia, a 4-es a férfi, a földi minőséget takarja, a kettő összege a 7. Tehát az isteni és a földi energiák harmóniájaként a 7-es a sors és az átalakulás száma. Ezt az energiát legerősebben 6-7-én éreztük, amikor a régi életünk elengedése és az új befogadása a feladat. A hónap második szakasza 8-án kezdődött, 5-ös minőséggel. Ez azt mutatja, hogy hatalmas hitre van szükségünk az előttünk álló napokban. Meditációval és imával tudjuk ezekben a napokban a lelki békénket megőrizni, és segíteni abban, hogy az energiák jó irányba tereljenek. Vass Albert szavaival élve: Most tanultam meg, hogy nem arra kérem Istent, hogy teljesítse azt, amit én elterveztem, hanem hogy segítsen megérteni, mi az értelme annak, amit ő tesz velem.

- A hónap harmadik szakasza 18-án kezdődik, 6-os minőséggel, ami megmutatja, hogy a választott úton szeretettel tudunk-e haladni ami rendkívül fontos! A hónap 27. napján kell nagyon önmagunkra figyelni, mert a külvilágból érkező információk kibillenthetnek lelki egyensúlyunkból. Fontos, hogy megőrizzük lelki békénket, a belső hangra, a szívünkre hallgassunk! - magyarázza a számmisztikus.


Az újabb 7-es minőségű napok 28-án kezdődnek, és újabb négy napon át árad felénk ez az energia állítja Tóth Ildikó veszprémi számmisztikus, sorselemző, aki szerint az idei év októbere különleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!