Hírek

2013.02.18. 21:39

Emlékek és dalok Kern Andrástól

Veszprém – Kern András koncertjén ülve azt kívántam – hallgatva a kellemes dalokat, élvezve a zenék közben az érdekes színházi sztorikat –, hogy bárcsak sose lenne vége az előadásnak.

Munkatársunktól

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes művész tavalyig nem adott koncertet, az ősszel azonban fellépett dalaival a Vígszínházban. Most ezzel a műsorral járja az országot Kern András egy zenekar élén, a minap a veszprémi Petőfi Színházban lépett fel nagy sikerrel.

Fotó: Penovác Károly

Elénekelte szép sorban az ismert számait: Pesten születtem, Esőkabát, Astoria, Lövölde tér, Semmi baj, Ez van, Hé, 67!, A füredi mólónál. Ráadásként szólt a Te majd kézen fogsz című. Kern koncertje nagy élmény volt rajongóinak,  szatirikus, fanyar, kesernyés stílusú dalai igazi örökzöldek. A csaknem kétórás est az ő életéről szólt, a régi slágerei és az új számai, valamint  a színházi sztorik is.


Remekül egészítették ki egymást Heilig Gáborral, aki a zenekar vezetőjeként végig gitáron kísérte Kern Andrást. Az esten igazi meglepetésként Hernádi Judit lépett fel, a bájos színésznő  egyénisége, stílusa jól illeszkedett a koncert hangulatába. Sohase mondd című dala áthangszerelve is kiválóan szólt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!