Hírek

2013.03.04. 09:53

Figyelem, sokba kerülhet a figyelmetlenség!

Ismét elkezdte kiküldeni számlára emlékeztető leveleit az a fővárosi bejegyzésű vállalkozás, amelyiknek telefonkönyvre utaló neve a korábbi években sokakat megtévesztett.

Győrffy Árpád

A címzetteket előfizetőként és ügyfélszámmal megjelölő küldemény szerint 37400 forintos összeg befizetésének oka, "Megjelenítés a 2013-as Telefonkönyvben". A küldemény hátsó oldalán lévő "Általános üzleti feltételek" alig olvasható szövegében már nincs szó telefonkönyvről, csak egy internetes oldalon elsőbbség biztosításáról "hirdetések és reklámok elhelyezéséhez".

 

 

A szöveg azt is tartalmazza, hogy a fenti összeg csak negyedévre szól, ám ha valaki akár figyelmetlenségből befizette a pénzt, ezzel szerződést kötött a céggel, és még legalább három ekkora összeget fizetni kell. Ha valaki óvatlansága miatt eddig eljutott, a befizetést követő tíz napon belül írásban, ajánlott levélben még elállhat a "szerződéstől", és visszakövetelheti a pénzt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!