Hírek

2013.06.14. 05:57

Fogadj örökbe!

Az Állatvédő Egyesület Veszprém örökbe fogadható kutyusai, cicái.

1. Bátor Fiatal, 1-2 év körüli, közepes termetű, ivartalanított szuka kutya. Nagyon kedves, barátságos, vidám kutya. Rajong a sétákért és a labdáért. Csupa izom, erős testalkatú, de okos, figyelmes és nagyon finoman közelít az emberhez. Igazi családi eb, nem csoda, hogy hétvégente igen népszerű a kisgyerekes sétáltatók körében! Keressük a szerencsés gazdit, családot, ahol egy jó kis kertben kedvére szaladgálhat és szívesen játszanak, kirándulnak, foglalkoznak vele!

 

2. Dorka Kb. 7 hónapos, ivartalanított szuka kutya, közepes termet várható. Dorka pár napos kölyökként került anyjával és 8 testvérével a veszprémi gyepmesteri telepre. A szedett-vedett kis csapatból szép sorjában mindenki otthonra talált, már csak Dorka várja az álomgazdit menhelyünkön. Kedves, jópofa eb. Rendkívül játékos, izgő-mozgó, ahogy egy kölyökhöz illik, így képet sem egyszerű készíteni róla. Leginkább egy labrador kölyökre emlékeztet, de kisebb marad a fajtánál, várhatóan közepes méretű felnőtt kutya lesz belőle.

3. Tivadar Fiatal, kb. 2 éves, nagy termetű, keverék, kan kutya. Tivadar nagyon kedves, jóindulatú eb, szereti az embereket és általában kutyatársait is. Figyelmes, okos kutya, így nagy termete ellenére sétáltatása sem okoz nehézséget. Azonban sajnos visszatérő lakója menhelyünknek, mert szökésre hajlamos. Gondos gazdának, jó kerítéssel rendelkező házhoz ajánljuk!

4. Nyurga Egy év körüli, nagy termetű, keverék kan kutya. Ez az eb a hosszú lábairól kapta a nevét. Nagyon jópofa, kedves természétű, játékos. Fiatal, kicsit ugrálós és szeleburdi még, de tanítható! Igényli is, hogy foglalkozzanak vele! Lelkesen hívja a kennelből a menhelyen forgolódó önkénteseket és még boldogabb, amikor sétálni viszik. Olyan gazdit szeretnénk találni neki, aki kertes házba tudja hazavinni és szívesen nevelgeti ezt szimpatikus kutyát!

5. Fauna és családja Rengeteg kiscica vár most menhelyünkön és ideiglenes befogadó helyeinken gazdára. Az újabb segítség kéréseknek már nem is tud eleget tenni az egyesület, csak tápadománnyal, a cicák hirdetésével tud segíteni, elhelyezni már nincs hova.... Cirmosak, foltosak, barnák, szürkék.... A képen Fauna látható kölykeivel és nevelt kölykeivel. Ez a csapat már ideiglenes befogadónál vár gazdára. Egyelőre őket még csak lefoglalni lehet, a jövő hónapban lesznek örökbe fogadhatók!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!