Hírek

2013.06.09. 13:27

Hatalmas érdeklődés a tó partján

Sok érdeklődő, szombaton és vasárnap napközben számos kisgyermekes család látogatott el a Malomtóhoz, a pénteken kezdődő és vasárnap estig tartó Tópart fesztivál alkalmából.

Szijártó János

Koncertek, zenés programok, finom helyi borok, pálinkák, gasztronómiai különlegességek várták az érdeklődőket, a gyereksereget pedig rengeteg játék. Nem csak a tó partja, de forgalom elöl lezárt főtér is a legkisebbeké volt ezúttal. Szombaton reggeltől ugrálóvár, különböző izgalmas játékok, valamint kézműves foglalkozások szórakoztatták az apróságokat és kitartó szüleiket.

Maga a Tópart fesztivál már pénteken elkezdődött, igényes térségbeli nedűket kínáló borházak, illetve népművészeti-kézműves kirakodóvásár csábította a látogatókat, a színpadon színes programok váltották egymást. Szombaton délután az Acro Dance gyermekcsoportjai léptek fel, utána a Mézengúz gyerekkoncert, zumbabemutató, és show-műsor folytatta a sort.

 

A Badacsonytördemic néptáncegyüttes színvonalas műsorral járult hozzá a Tópart fesztivál vasárnapi programjához (Fotó: Szijártó János)

Ezzel párhuzamosan családi vízibicikli-versenyt rendeztek, este pedig komoly érdeklődés mellett a Pál utcai fiúk koncerteztek. Ekkor ki lehetett volna tenni a megtelt táblát, hasonlóan a tavalyi rendezvényhez, illetve az őszi pisztrángfesztiválhoz, hiszen tömegesen érkeztek a városból és a környékről a páratlan szépségű környezetben tartott fesztiválra.

Vasárnap délután egy órától a Badacsonytördemic néptáncegyüttes dobta fel lendületes műsorával a hangulatot. A folytatásban a Basic Táncsúdió, majd a Mongoose Limit műsora szórakoztatta az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!