Hírek

2013.07.11. 20:48

Nyereményeső: hűséges előfizetőinket jutalmaztuk

Veszprém – Boldogan vitték haza olvasóink a fényképezőgépeket, kamerát, laptopot, táblagépeket, mosógépet, házimozirendszert.

Napló

Csütörtökön szerkesztőségünkben átadtuk a Napló Tavaszi nyereményeső elnevezésű előfizetői akciójának nyereménytárgyait. Régen láttunk ennyi boldog embert együtt, mindenki nagyon örült, mert igazán értékes és hasznos ajándékkal gazdagodott.

Ahogy Bartuc Gabriella, a Napló felelős szerkesztője mondta, ajándékozni jó, öröm annak is, aki kapja és annak is, aki adja. Az ajándék mindig a kapcsolat megerősítéséről is szól. Ezzel az ajándék-özönnel is jelzi a Napló, hogy milyen fontosak számára az olvasók, pláne a régi, hűséges előfizetők, akiket sokszor már szerzőtársnak éreznek az újságírók. – Magunkon érezzük a tekintetüket, legyen az kérdő, elismerő vagy éppen elutasító – mondta.

Tavaszi nyereményeső akciónk nyertesei a nyereményátadáson. Régi, hűséges előfizetőink értékes tárgyakkal gazdagodtak (Fotó: Orosz Péter)

A pápai Szakács Imre 40 éve Napló-előfizető, ezt a kapcsolatot a Tavaszi nyereményeső akciónkon egy laptoppal koronázta meg a szerencse. A tüskevári Németh Károlyné szintén nagyon régi előfizetőnk, ő egy digitális kamerát nyert. Azt mondja, mindent elolvas a lapban, különösen a helyi híreket, amiből véleménye szerint lehetne még több. Horváth Imre Szentgálról okostelefont nyert, a fűzfői Szabó Mátyásné pedig táblagépet. Szinte kivétel nélkül azt mondták, igénybe veszik az unokák segítségét a gépek beüzemeléséhez, ők is nagyon várják már az ajándékot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!