Hírek

2013.08.23. 12:27

A garázsában érte tetten a betörőt

A Várpalotai Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta azt a nyomozást, melyet lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott a 32 éves Cs. Edina berhidai lakos ellen.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított – feltételezett társával együtt – 2013. június 22-én a délutáni órákban lefeszítette a rácshálót az egyik pétfürdői garázs ablakáról, majd az ablakon át bemászva egy számzáras fali széfet és egy összecsukható babakocsit tulajdonított el.  A szintén 32 éves sértett mindezzel úgy szembesült, hogy amikor gyanútlanul bement a tulajdonát képező garázsba, az ismeretlen nőt a helyiségben találta. Az ijedt sértett ezután segítségért szaladt, de amire visszaért, az elkövetőt már nem, csupán a helyszín közelében hagyott két kerékpárt találta meg.

A Várpalotai Rendőrkapitányság a nyomozás során megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével a 32 éves Cs. Edina berhidai lakos gyanúsítható megalapozottan, akinek a tartózkodási helyén az ellopott babakocsit a rendőrök lefoglalták.

Az eljáró szerv a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat 2013. augusztus 22-én vádemelési javaslattal továbbította a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!