Hírek

2013.08.18. 08:43

Gyerekeket szállított a felborult esküvői fogat

Több jármű is felborult Veszprém megyében hétvégén.

MTI

Felborult egy terepjáró gépkocsi szombaton késődélután Balatonakali és Balatonfüred között. A mentők egy súlyos sérültet szállítottak el a helyszínről.

Vasárnap délután fél hatkor Litéren borult fel egy gyerekek szállító lovaskocsi, amikor az egyik befogott ló megbokrosodott, a balesetben két gyermek megsérült - erősítette meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Bakó Adrienn az MTI információját vasárnap.

Somlai Artúr, az Országos Mentőszolgálat megyei mentésvezetője elmondta, hogy mivel a bejelentés több sérültről érkezett, a mentők nagy erőkkel érkeztek a helyszínre. Végül egy 10 éves súlyos sérültet és egy 8 éves könnyű sérült gyermeket szállítottak mentőautóval a veszprémi kórházba.

 

Megrongálódott személygépkocsi mellett egy négylovas esküvői fogat, amely miután felborult, összeütközött a járművel, mivel a megbokrosodott lovak tovább húzták Litéren 2013. augusztus 18-án. A balesetben két gyermek megsérült, egy 10 éves súlyos sérültet és egy 8 éves könnyű sérült gyermeket szállítottak a veszprémi kórházba. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!