Hírek

2013.08.14. 22:00

Családi nap a Betekintsben

Egész napos kikapcsolódás, szórakoztató program várta a családokat vasárnap a Betekints-völgyben.

Balla Emőke

A Városi Művelődési Központ által szervezett rendezvényen a legkisebbek, a nagyobb gyerekek és a felnőttek is megtalálták a számukra vonzó elfoglaltságot. A Kertek, kolostorok rendezvényterületen kreatív és tudást gyarapító szórakozás, önfeledt játék várta a gyerekeket. A résztvevők különböző eszközök, fejlesztő ügyességi játékok, furfangos feladványok, ördögi lakatok, zsonglőr mutatványok közül választhattak. Néhányan kipróbálták a gólyalábakon való egyensúlyozást, a tányérpörgetést, mások inkább szappanbuborékot fújtak, golyót gurítottak, fatornyot építettek, ugrálóvárban játszottak.

A 100 Folk Celsius koncertje ezúttal is a színpad elé vonzotta a nézőket. A legendás együttes több mint harmincöt éve áll a gyermekek szolgálatában, dalain generációk nőttek fel, vidám hangulatú előadásain a felnőttek is jól szórakoznak. Veszprémi koncertjükön felcsendültek az új dalok és a régi slágerek is, a Paff, a bűvös sárkány, a Miki Manó és a nagy ho-ho-ho horgász is. A családi nap mindenki számára feledhetetlen élményt nyújtott. A rendezvény után sokan megfogalmazták óhajukat, jövőre is örömmel jönnének hasonló programra.

A Városi Művelődési Központ a nyáron számos rendezvényt kínál a veszprémieknek. Gyere a parkba! címmel augusztus 26. és 31. között nyárbúcsúztatót szervez a Táborállás parkban és a VMK előtti szabadtéri színpadon. A tánc és ének napján, a humor napján, a klezmer zene napján, a családi napon és a hagyományok napján is díjtalan a részvétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!