Hírek

2013.11.13. 14:09

Engedély nélkül üzemeltettek egy játékgép terminált

Tiltott szerencsejáték szervezése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Balatonfüredi Rendőrkapitányság két balatonfüredi férfi ellen.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozás adatai szerint a Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársai 2012. november 21-én ellenőrzést tartottak egy balatonfüredi vendéglátóhelyen, melynek során egy engedély nélkül működtetett pénznyerő automatát fedeztek fel az üzlethelyiségben. A Balatonfüredi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tiltott szerencsejáték szervezése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a társhatóság feljelentése alapján az üzlethelyiség bérlője, a 42 éves B. Péter és a pénznyerő automata üzemeltetője, a 27 éves R. Dávid balatonfüredi lakosok ellen. A készpénz elfogadására alkalmas, internetes alapú játékgép terminálon internet időbeli nyeremény volt elérhető. Az eljáró szerv a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!