Hírek

2013.11.20. 14:10

Ünnep, oly szép

Veszprém - Egy hónap múlva, december 19-én az Edda koncertezik a Veszprém Arénában. Vendégként fellépnek a Vastag-testvérek és Pintér Tibor is.

Marton Attila

A Napló az előző évekhez hasonlóan idén is karácsonyi koncerttel ajándékozza meg a megyében élőket. Ahogyan az lenni szokott, a Napló-koncertre kilátogatók nem egy szokványos estén vehetnek részt, az EDDA Művek fellépése számos különlegességet ígér. A legendás zenekar mellett színpadra lépnek például Veszprém tehetségkutatókban feltűnt üdvöskéi, Vastag Csaba és Vastag Tamás is.

A koncert kuriózuma, hogy Pataky Attiláék a Veszprém megyei profi és amatőr énekkarokból összeálló megyekórussal is előadnak közösen néhány dalt. Fontos információ, hogy a megyekórus létszáma elérte a négyszázat, ez azt jelenti, hogy több kórus jelentkezését sajnos helyhiány miatt már nem tudják fogadni a szervezők.

A kórus tagjai számára hamarosan az is kiderül, hogy mely slágereket kell előadniuk közösen a népszerű bandával, a dalok listáját ugyanis napokon belül megkapják, ezután elkezdődhetnek a próbák is. Három szerzemény erejéig az EDDA-dalokat tartalmazó A kör című musical szereplőit, köztük a veszprémi kötődésű Pintér Tibort is elhozza magával a zenekar.

A különlegességeket ígérő koncertre a belépők megvásárolhatók lapunk valamennyi ügyfélszolgálati irodájában, így Ajkán, Pápán, Tapolcán és Veszprémben is. A hetvenes évektől íródó története alatt közel hatmillió lemezt értékesítő együttes koncertjére Megyekártyával rendelkező olvasóink kedvezményesen válthatnak jegyet, a 10 évesnél fiatalabb gyermekeknek pedig szülői kísérettel ingyenes a belépés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!