Hírek

2013.12.18. 20:14

Fémhulladékot őrző személyzetet fenyegettek meg Várpalotán

A várpalotai vasútállomáson 2013. november 19-én, éjfél után nem sokkal, egy ott parkoló tehergépkocsi személyzetét fegyvernek látszó tárggyal fenyegették meg ismeretlen személyek.

A Várpalotai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. november 19-én 00 óra 15 perc körüli időben a várpalotai vasútállomáson, egy ott parkoló – fémhulladékot őrző – tehergépkocsi személyzetét fegyvernek látszó tárggyal ismeretlen személyek megfenyegették.


Miután az egyik sértett a járművet beindította, a tettesek gyalogosan Inota irányába távoztak egy földúton. Az egyik elkövetőről, akinél egy kisebb méretű, forgótáras fegyvernek látszó tárgy volt, az alábbi grafika készült. Az ismeretlen tettes 160-165 cm magas, átlagos testalkatú, de inkább hízásra hajlamos, 25-30 év körüli férfi, haja rövid, fekete. Fekete, derékig érő, felirat nélküli téli kabátot, sötét színű, felirat nélküli pulóvert, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!