Hírek

2013.12.03. 11:53

Katonák a kórházban

Veszprém - Énekeltek, játszottak, még bűvész trükköket is bemutattak a megyei kórházban ápolt gyermekeknek a napokban az MH Légi Vezetési és Irányítási Központ katonái.

Szabó Péter Dániel

Tungli Mátéval játszik édesanyja, Kukor Anikó és Kádárné Hegedűs Veronika zászlós

Fotó: Németh Melinda Brigitta

A Mosolygó Kórház Alapítvány helyi vezetőinek felkérésére látogattak el a Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztályára a Szücs József ezredes vezette alakulat katonái. A munkaidejükben hazánk légterét kémlelő, a Jókai utcai Sziklában állomásozó terepruhás szakemberek ezúttal azonban merőben más oldalukról mutatkoztak be az apróságoknak.

- Megismerve az alapítvány céljait, rájöttünk, hogy vannak olyan kollegáink, akik egy látványos bűvészmutatvánnyal, énekléssel vagy éppen adventi kézműves foglalkozással mosolyt tudnak csalni a gyermekek arcára. Úgy érzem az első alkalom jól sikerült, a terveink szerint a jövőben havonta ellátogatunk majd a kórház gyermekosztályára, hogy így is segítsük a gyógyulást - mondta el a helyszínen Szücs József parancsnok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!