Hírek

2014.01.07. 15:25

Ezt látni kell!

Veszprém - Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban című tévésorozat sztárja lesz a veszprémi Hangvillában a hétvégén, január 11-én megnyíló kétnapos esküvői kiállítás háziasszonya.

Balla Emőke

Szabó Zsófi még keresi a nagy Őt, de színésznőként már állt az oltár előtt és több olyan fotózáson is részt vett, ahol álomszép esküvői ruhákat viselt, így mondhatni rutinos lesz mire az ő életében is elérkezik a nagy pillanat. Egyébként, a Naplónak az esküvő kiállításra megjelenő magazinjában azt nyilatkozta, az egyszerűség híve. Visszafogott, szép, megható esküvőre vágyik. Letisztult vonalvezetésű, mindenféle túlzások nélküli fehér ruhát választana magának a nagy napra. Zsófi számára az esküvő szent a mai világban is, amikor divat a minden bejelentés nélküli összebútorozás. Tudom, ha egyszer férjhez megyek, az egy életre szól majd - hangsúlyozta a Napló esküvő magazinjának nyilatkozva.

A Mr. és Mrs. Esküvő Kiállítás rendezői Táll-Hámori Ottilia és Táll István tudják, mennyire fontos a párok számára az, hogy esküvőjük napja tökéletesre sikerüljön. Ennek egyik feltétele, hogy sikerüljön a legjobb szolgáltatókat megtalálni. A most hétvégén, a veszprémi Hangvillában megnyíló esküvő kiállításon közel 50 kiállító várja, hogy teljesítse a legkülönlegesebb igényeket. Színes programok is lesznek, hogy mindenki felszabadultan, oldott hangulatban keresgélhessen, érdeklődhessen minden kötelezettség nélkül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!