Hírek

2014.01.15. 09:44

Saját nevelőotthonukba törtek be

A Várpalotai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy várpalotai nevelőotthon egyik alkalmazottja 2014. január 13-án 12 óra 45 perckor jelentette be, hogy a délelőtt folyamán ismeretlen tettesek az épület egyik ablakát befeszítették és a házból édességet és üdítőt tulajdonítottak el. A kiérkező nyomozók és járőrök közös adatgyűjtésük során annak gyanúját állapították meg, hogy az intézet négy fiatalkorú lakója követte el a bűncselekményt. A nyomozók még a helyszínen tartózkodtak, amikor a fiatalok megjelentek. A négy fiút a rendőrök a Várpalotai Rendőrkapitányságra állították elő, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk során elismerték tettüket. A Várpalotai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya velük szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!