Hírek

2014.06.12. 17:10

Sportos nyugdíjasok

Veszprém - Nyugdíjasoknak rendezett érdekes, vidám és egészséges életmód szempontjából nagyon hasznos versenyt az Életet az Éveknek Országos Szövetség Veszprém Megyei Egyesülete.

Tungli József

Veszprémben, a stadionban június 5-én, izgalmas versengésben hat közösség öt-öt főből álló csapata mérette meg magát tollaslabda- pattogtatás, kosárra dobás, kézilabda kapura dobás, minikapura rúgás, tizenegyes- rúgás, röplabda-adogatás, teniszlabda-adogatás, golyódobás, körcélra dobás, 10 m-ről célba dobás ügyességi számokban.

A legeredményesebb egyéni versenyzők: 1. Szigeti Józsefné, Ajka. 2. Marton László, Balatonfüred. 3. Pásztor István, Ajka.

A győztes csapat tagjai: Pásztor István, Szigeti Józsefné,  Orbán Károlyné, Pásztor Istvánné és Benzeschmjest Zoltánné   (Fotó: Tungli József)

Csapatban: 1. Ajka, Jó Szerencsét Nyugdíjasklub. 2. Balatonfüred, Cseppszaltó Nyk. 3. Veszprém, Fegyveres Erők Nyk.

A győzteseknek és helyezetteknek az érmeket és okleveleket Paulics István megyei elnök és Czingler Sándor főrendező adta át.

A legeredményesebben szereplők részt vehetnek szeptemberben a fővárosban megrendezésre kerülő országos döntő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!