Hírek

2014.07.03. 13:45

Selfie a bicikliről - Várjuk a legjobb helyszínek képeit

Ismersz egy jó helyet a megyében, amit szívesen megmutatnál másoknak? Jártál valahol, ami egy életre megfogott? Fotózd le magadat a helyszínen (selfie), küldd el nekünk, hogy bemutathassuk! A legjobb helyszíni önarcképek bekerülnek a lapba, majd azokat kategóriánként megversenyeztetjük.

Németh F. Bernadett

Gerebics István a megyeszékhelyről útban Pétfürdő felé a balatonfűzfői turista bázispontnál. Ő az első, aki jelentkezett felhívásunkra és fényképpel osztotta meg kerékpáros, kirándulásos élményét (Fotó: Gerebics István)

A kategóriák: gasztroturizmus (Pisti bá’ lángossütőjétől a kedvenc strandon, állatkerten át a legjobb bulihelyekig), természeti/épített örökség (a nemzeti park bemutatóhelyeitől kezdve a megye várain, kilátókon át a kultikus helyekig), találkozóhely (a veszprémi Szerelem-sziget lakatos kapujától az eldugott Balaton-öblökön át a termelői/art placcokig).

A legjobb helyeket beküldőket értékes nyereményekkel jutalmazzuk: az első helyezett okostelefont, a második fényképezőgépet, a harmadik pedig wellnesshétvégét nyer. Selfie-re fel, a képeket július 28-ig várjuk a [email protected] címre!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!