Hírek

2015.08.08. 11:09

Falunap főzőversennyel Dabronyban

Dabrony - Szarvas-, vaddisznó- és sertéshússal támogatta a polgármester és az önkormányzat a falunapra szervezett főzőverseny csapatait.

Penk Tímea

Szombaton a dabronyi sportpályán Kozma Sándor polgármester nyitotta meg a rendezvényt, amelyre sokan eljöttek még a szomszédos falvakból is.

- Rendhagyó ez a falunap, mert kiköltöztünk a természetbe. Itt egy helyen szerveztük a kulturális, szórakoztató és sport programokat. Mindenkinek tiszta szívből kívánom, hogy érezze jól magát, az együtt készített ételeket közösen fogyasszuk el - szólt a polgármester, majd megköszönte a támogatóknak és képviselő-testület tagjainak a program megszervezését.

Szakálné Berkes Erika alpolgármester elmondta, hogy a több mint négyszáz lakosú falu  főzőversenyre hét csapat nevezett, a pogácsaversenyre még érkeznek résztvevők. A családokat ebéddel, légvárral, póni lovaglással, kézműves foglalkozásokkal, rajzversennyel, ügyességi versenyekkel, arcfestéssel, lufi bohóccal, agyagozással, futballal várják. Fellép Varga Bence bűvész, a Vadvirág Néptánc Együttes, a Háromhatár Kulturális és Sport Egyesület Kup színjátszó köre, a Mihályházi rezeda Néptánccsoport, a Tirász együttes, a Pápia Musical Stúdió, az esti bálon a Kobor Band zenél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!