Hírek

2015.08.25. 08:47

Köszönet a pápai kórháznak

Pápa – A Gróf Esterházy Kórházzal kapcsolatos pozitív tapasztalataival kereste meg a Naplót egyik olvasónk.

Polgár Bettina

Sándorné Óvári Rita egyik lánya nemrég bekerült a pápai kórház fül-orr-gégészeti osztályára. A fiatal betegnél nyaki ödémát diagnosztizáltak, melynek kezelése hosszabb időt vett igénybe. – A lányom öt napot töltött a Gróf Esterházy Kórházban. Mivel korábban még egyik családtagunkat sem kezelték ebben az intézményben, semmilyen tapasztalattal nem rendelkeztünk a kórházról. Rendkívül megnyugtatóan hatott, hogy mindenki segítőkész és emberséges volt velünk. Többek között Lőrincz Matild, Szabó Lajos és Mester Beáta doktor mérhetetlenül lelkiismeretesen végezte a munkáját – emelte ki az édesanya.

Mint mondta, példaértékű volt a kórház dolgozóinak hozzáállása, a gyors betegfelvétel és a gördülékeny ügyintézés. – Nem kellett sokat várnunk a vizsgálatokra, mindenhol hamar sorra kerültünk, így maximálisan meg voltunk elégedve a Gróf Esterházy Kórház szolgáltatásaival. Ezt azért tartom fontosnak hangsúlyozni, mert általános igazság, hogy a negatív vélemények mindig gyorsabban szárnyra kapnak. Remélem, ezt ellensúlyozhatja a mi pozitív példánk – fűzte hozzá Sándorné Óvári Rita.

Antal Mónika, a pápai kórház gégészeti asszisztense egy vizsgálati eszközt készít elő. Fotó: Vallner Bettina

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!