Hírek

2015.11.12. 21:22

Újraélesztés, infarktus, stroke

Balesetek, ügyeleti hírek Veszprém megyéből.

Polgár Tibor

Újraélesztettek egy hetvenéves férfit Pápán csütörtökön, aki összesett. Stabil állapotban a pápai kórházba szállították a mentők – mondta Németh István megyei mentésvezető. A csütörtök délután Pápán újraélesztett idős férfi egy személygépkocsi betolása közben lett rosszul a Major utcában – tájékoztatott Kürti József, a Pápai Mentőállomás vezetője. Mint mondta, a kiérkező mentők légzéses keringésleállást diagnosztizáltak a betegnél, majd megkezdték az újraélesztését, amely sikerrel járt. A szerencsétlenül járt férfit stabil állapotban szállították a pápai kórház intenzív osztályára.

Szintén ebben a városban vittek egy fiatal lányt is kórházba, aki elesett kerékpárjával.

Zircen pedig gyalogost gázolt el egy személygépkocsi a buszpályaudvar előtt, súlyos sérüléssel vitték a megyei kórházba.

Dudaron ketten könnyebben sérültek meg, amikor árokba hajtott egy személygépkocsi. A mentésvezető elmondta, jelentősen megnőtt a belgyógyászati esetek száma a me-leg időben, sok infarktusos, stroke-os beteget szállítanak kórházba ezekben a napokban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!