Hírek

2015.12.22. 19:13

Mondjanak le fizetésükről az önkormányzati képviselők! – Ezt javasolja a pápai MSZP

Pápa - Ebben a helyzetben, ha a pápai önkormányzat komoly anyagi gondokkal küzd, javaslom, hogy a képviselők és az egyes bizottságok tagjai 2016-ban mondjanak le a tiszteletdíjukról – jelentette be Grőber Attila szocialista önkormányzati képviselő.

Polgár Tibor

Mint mondta, ez több mint 20 millió forint megtakarítást jelentene az önkormányzatnak. Az MSZP pápai elnöke sajtótájékoztatóján csalódottságának adott hangot, amiért a pártja által a kommunális adó alóli mentességekhez benyújtott javaslatcsomagot a képviselő-testület kormánypárti része nem támogatta a hétfői ülésen. Úgy fogalmazott, a fideszes többség biodíszletnek tekintette az ellenzéket.

Grőber Attila szocialista önkormányzati képviselő
Fotó: Polgár Tibor

Grőber Attila kiemelte: a zárt ülésen elhangzott számok alapján ő úgy látja, nem felel meg a valóságnak, hogy költségvetési lyuk miatt kellett bevezetni az új adócsomagot Pápán. A sajtótájékoztató előtt Grőber Attila és Gőgös Zoltán, a Magyar Szocialista Párt országos elnökhelyettese átadta a helyi MSZP Mosolydoboz elnevezésű karácsonyi gyűjtőakciója során beérkezett adományokat a Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete képviselőinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!