Hírek

2016.08.06. 18:45

Gyalogosgázolás, kerékpáros baleset, karambol - Ügyeleti hírek

Sok dolguk akadt a mentőknek a szombati nap folyamán: karambolok, gyalogosgázolás és kerékpáros baleset is történt Veszprém megye útjain.

Polgár Tibor

A nap folyamán több balesetről is beszámoltunk, azonban ezeken túl is történtek személyi sérüléssel járó esetek. Szombaton délelőtt két személygépkocsi ütközött össze Veszprém belterületén, a mentők egy könnyű sérültet szállítottak a helyi kórházba. Nagyvázsony és Úrkút között elesett egy kerékpáros, őt ugyancsak könnyű sérülésekkel az ajkai kórházba vitték.

Tihany belterületén egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. Úgy tudjuk, az autó falhoz szorította a járókelőt, aki ennek következtében súlyos végtagsérüléseket szenvedett. A szerencsétlenül járt gyalogost a balatonfüredi rohamkocsi a veszprémi kórházba szállította. Szombaton este a 71-es úton, Paloznaknál két autó karambolozott, a balesetben hárman megsérültek, egyiküket kórházba kellett szállítaniuk a mentőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!