Hírek

2016.08.05. 17:33

Késő este érkezhet a zivatar - Szombat délutántól újra száraz idő lesz

Veszprém - A péntek éjszaka érkező hidegfront után nyárias meleg időjárás lesz hétvégén, jövő héttől pedig ismét felmelegedés kezdődik.

Marton Attila

A késő esti órákban éri el a hidegfront Veszprém megyét, heves széllökésekre kell számítani, valamint zápor és zivatar is kialakulhat, mondta Cseh Zoltán, a vmeteo.hu szerkesztője.

Szombat reggel és délelőtt is előfordulhat még zápor, zivatar, majd csökken a felhőzet, délután egyre hosszabb időre süt ki a nap, de napközben még erős északnyugati szél fúj. Hajnalban 15 fokig hűl a levegő, délután 25 fok várható. Vasárnap sok napsütésre számíthatunk, a nap első felében megélénkül még a szél, a hőmérő higanyszála viszont délután 26 fokig emelkedik.

Jövő hét elején fokozatosan erősödik a felmelegedés, a hét közepén újra harminc fok körüli maximumokra számíthatunk, csütörtökön azonban újabb hidegfront vet véget a nyári melegnek, tette hozzá a szerkesztő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!