Hírek

2016.08.08. 10:35

Vádemelés: kábítószerrel kereskedtek Veszprémben

Veszprém - A Veszprém Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt emelt vádat két veszprémi és egy budapesti illetőségű férfival szemben, akik kábítószer-tartalmú tablettákkal, illetve kábítószer és ún. új pszichoaktív anyag-tartalmú porokkal kereskedte – közölte a főügyészség.

Napló-információ

A vádirat szerint az értékesítésre, illetve fogyasztásra szánt anyagokat az egyik veszprémi férfi szerezte be a 24 éves budapesti vádlottól, aki 2014 nyarától adott el neki kábítószernek minősülő anyagokat, így marihuánát, speedet, ecstasy tablettákat, valamint ún. új pszichoaktív anyag-tartalmú port.

A veszprémi elkövető az így megvásárolt kábítószereket részben saját maga, részben egy barátja segítségével értékesítette ismerősei, részben veszprémi, illetve a környező településeken élő fiatalok számára.

A rendőrség mind a budapesti elkövető, mind pedig veszprémi vevője lakásán nagy, eladásra alkalmas mennyiségben foglalt le kábítószereket, illetve az azok adagolásához, kiméréséhez és értékesítéséhez szükséges tárgyakat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!