Hírek

2016.10.03. 12:12

Búcsú az indián nyártól, jön a hidegfront

Veszprém- Markáns lehűléssel, sok esővel kezdődik október első hete. A múlt heti nyárias időjáráshoz képest, akár tíz fokkal is hidegebb lehet, ezért fontos rétegesen öltözködni.

Forgács Ádám

Hétfőn erősen felhős, borult lesz az ég. Rövid eső, záporeső is előfordulhat, de nem a csapadék lesz a meghatározó. A mérsékelt északnyugati szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet maximuma 17°C közelében lesz – tájékoztatta a Naplót Cseh Zoltán, a vmeteo.hu szerkesztője.

Kedden borongós idő vár ránk, többszöri esővel, záporesővel. Az eleinte mérsékelt északnyugati szél fokozatosan megélénkül. A hőmérséklet reggel 11°C közelében lesz, délután is csupán 13°C-ot mérhetünk. A folytatásban tovább hűl a levegő, bár szerdára felszakadozik a felhőzet, napos idő várható. Csütörtökön lesz a hét leghidegebb napja, a hőmérséklet ugyanis 4°C –ra esik. Pénteken borongós, többfelé esős időre lehet számítani. Az esernyőink mindig legyenek kéznél.

Javulás csak a hétvégére várható- tette hozzá Cseh Zoltán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!