Hírek

2016.12.19. 18:46

Az MSZP jótékonysági akciója

Veszprém – Sok magyar családnak egész évben szüksége lenne támogatásra, mondta Mesterházy Attila.

Balla Emőke

Az MSZP országgyűlési képviselője ismertette a párt országos akcióját: az ország több száz pontján gyűjtötték az adományokat, tartós élelmiszert, tisztító és tisztálkodási szereket, gyerekjátékokat, hogy karácsony közeledtével rászoruló családoknak segítsenek. Az országban 10 ezer embernek visznek segítséget.

Az MSZP ezzel a kezdeményezéssel felhívja a figyelmet, hogy ma Magyarországon majdnem négy millió ember él nehéz körülmények között, akiknek rendszeres segítségre volna szükségük. Az akció sikerét látva az MSZP a következő hónapokban folytatja a gyűjtést. Mesterházy Attila azt kívánta, minél kevesebb hasonló akcióra legyen szükség, mert az azt jelentené, hogy a fizetéséből mindenki meg tudja venni azt, amit szeretne.

Juhász-Kun Márta, az MSZP veszprémi nőtagozatának elnöke úgy fogalmazott: szeretnék, ha a családok átélhetnék a reményt és boldogságot, nemcsak karácsonykor, de az új évben is. Megkérdezte a rászoruló családokat, melyek a legnagyobb gondjaik, a közeljövőben megpróbálnak azokra megoldást találni. Mihályi Balázs, a veszprémi elnökség tagja azt mondta: sikeres volt az akció, az elképzeltnél sokkal többen segítettek, az adományok sok ember életét könnyítik meg.

Az MSZP irodában tartott rendezvényen húsz család vehette át az ajándékokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!